Meny

Lördagsquiz med Cocktails & Sweets

Vi tycker att vi hittat en perfekt inramning för en lördagseftermiddag. Ett gastrorally, med förutom god mat & dryck och guidning, också en quiz. Vi är ju många som älskar att tävla i grupp eller individuellt. Quizen kommer att handla om de platser vi möter på vår vandring, en del lätta och en del svåra frågor. Vi börjar med en fika på Hotell Kung Carl kl 14.30. Där startar vi quizen och det deltagarna behöver är en smartphone. Frågorna får de tävlande via mailen. Vi vandrar runt i ca 1,5 tim och är tillbaka på Kung Carl där vi går igenom svaren och vinnaren koras.
Nu väntar den verkliga belöningen: Cocktails & Sweets, dvs en buffé med vansinnigt goda desserter och härliga drinkar. Vilka spännande lördagar vi har att se fram emot!

Pris: guidning, quiz, fika och Cocktails & Sweets, 695:-/person inkl moms, 621:-/person exkl moms
Ni behöver inte vara en grupp på 8 pers, utan det går bra att komma ensam eller med en kompis, men kom ihåg att det är först till kvarn som gäller.

Start at Hotell Kung Carl at kl 14.30. Anmäl er så att ni är säkra på att få plats. Det är ett begränsat antal varje lördag så det är nödvändigt att förboka!