Meny

Nya Gamla Stan

GastroRally i det nya Gamla Stan: Den här turen är för de riktiga vinälskarna! Under senaste året öppnade några av stans mest intressanta krogar just i Gamla Stan. Vi har valt ut de absolut bästa vinkrogarna där vi möter några av landets skickligaste sommelierer.

Vi startar på vinbaren Gaston med några viner som valts ut för dagen speciellt för oss, tillsammans med lite snacks. Vi vandrar vidare till 19glas, där blir det några små förrätter med passande viner.

En liten vandring igen och vi hamnar på Tradition för varmrätt. Stället drivs av kockarna som givit svensk husmanskost en ny och modernare ”kostym”. Här serveras oftast närodlat och ekologiskt, när det gäller både vinerna och maten. Vi avslutar på Österlånggatan 17, ett av de senaste tillskotten i Gamla Stans krogfloran. Här blir det en smarrig dessert.

Pris för guide/värd, vinprovning, två små förrätter med två små glas vin, varmrätt med ett glas vin, dessert & kaffe, exkl moms 1.586:-/person, 1.850:- inkl moms/person. Minimum 8 personer.

Skicka en förfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Skriv i önskat datum, antal personer och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.