Meny

Nya Gamla Stan

GastroRally i det nya Gamla Stan: Under senaste året öppnade några av stans mest intressanta krogar just i Gamla Stan. Vi har valt ut de absolut trevligaste krogarna där vi möter några av landets skickligaste sommelierer och bartendrarna.

Vi startar på cocktailbaren Club Corner, Lilla Nygatan 16. Välj din favoritdrink från den digra menyn. Har du ingen favorit eller vill du prova något nytt så kan de skickliga bartendrarna hjälpa till. Ett glas skumpa är ju inte helt fel …

En favorit sedan flera år är 19 Glas. Här är slår smaklökarna kullerbytta! Oväntade kombinationer och viner. Ett par olika rätter med passande viner.

En liten vandring igen och vi hamnar på Tradition för varmrätt. Stället drivs av kockarna som givit svensk husmanskost en ny och modernare ”kostym”. Här serveras oftast närodlat och ekologiskt, när det gäller både vinerna och maten. Vi avslutar på Österlånggatan 17. Här blir det en smarrig dessert.

Begär offert

Skicka en förfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Skriv i önskat datum, antal personer och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.