Meny

Mitt i City (ny spännande variant)

Nu har vi en ny variant av rallyt i City. Vi börjar på TAKs bar med en fantastisk utsikt. Väj något från cocktailmenyn.Kanske inte helt enkelt men de skickliga bartendrarna hjälper gärna till. En perfekt samlingsplats för vårt rally där vi går runt inom ett ganska begränsat område, … men oj vad många intressanta historier som utspelats här. Här låg det intressanta Klarakvartren. Nu har man börjat få liv den delen av city som länge har känts glömd. Det tänker man kanske inte på när man jäktar gatorna fram. Dags igen för en liten promenad till Café Milano. Stället helrenoverades under 2015. Här är det italienska köket som gäller, antipasto med passande vin. Vi går vidare till Hillenbergs och där det serveras varmrätt och ett glas vin. Krogen drivs av Karl Jung som ni känner igen bl a från Kockduellen på tv4. På vägen dit passerar vi ett flertal intressanta platser. Vi tror att ni kommer att upptäcka saker som ni inte lagt märke till tidigare. Det finns väl alltid plats för dessert och den serveras på Kung Karl.  Det blir ett smaskig dessert tillsammans med kaffe. Det är sista anhalten på vårt rally, men vem vet, någon/några kanske vill testa något annat gott från drinkmenyn. Man vill ju inte missa något!

Pris för guide/värd, fördrink, förrätt med ett glas vin/öl, varmrätt med ett glas vin/öl och dessert & kaffe, 1.518:-/person exkl moms, 1.750­:-/person inkl moms.Alla våra priser är beräknade på en grupp med minst 8 deltagare.

Skicka en förfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Skriv i önskat datum, antal personer och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.