Meny

Öl, gastropub och lite whisky

GastroRally, med öl, gastropub och lite whisky. Öl är den verkliga innedrycken och utbudet har aldrig varit större än idag. Många svenska bryggare har dykt upp på marknaden vid sidan av alla andra olika leverantörer från när och fjärran. Vi börjar rallyt på Pharmarium, på Stortorget, som förresten fick pris som Stockholms bästa bar. Vi tänkte börja med en drink som heter Wooden Ships. Det är här som whiskyn kommer in.

Nu kommer vi in på det här med öl. Vi vandrar vidare till Ardbeg Embassy. Här finns grabbarna och tjejerna som verkligen kan öl. Vi får prova 3-4 olika sorter och karaktärer. Till det serveras förrätten.

Ut igen och vidare till Flying Elk som ingår i Franztén-Gruppen. En riktigt bra gastropub. Här blir det varmrätt och, just det, en god och passande öl.

En sista liten vandring till Monk Porter House. Här blir det dessert och provning av tre olika whiskysorter bl a en 20 årig single malt. Det får ni inte missa!

Pris för guide/värd, drink, ölprovning och förrätt, varmrätt med ett glas öl, whiskyprovning, dessert & kaffe exkl moms 1.425:-/person,  1.660:-/person inkl moms. Minimum 8 personer.

Skicka en förfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Skriv i önskat datum, antal personer och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Obs! Vi ligger lite lågt med detta rally. Ta kontakt med oss så ger vi mer info och ev alt. upplägg.