Meny

Partners

”Vi har samarbetat med GastroRally i ca tre år. Sällskapen kommer hit för att äta två små förrätter med vin. På så sätt får de smaka på kvällens meny som egentligen är en fyra- eller sju-rättersmiddag. Vi får chansen att presentera vår mat- och vin filosofi som bygger på närodlade produkter och ett gediget vinkunnande. Många av GastroRallys gäster har sedan kommit tillbaka till oss och då kan vi vara stolta över att ha gjort en bra presentation av 19 glas.”

- Peter Bennysson, krögare, 19glas

”GastroRally kommer till oss för att äta dessert eller att ta en drink. Vid middagstid så fylls vår lilla lokal (max 50 pers). GastroRally avslutar kvällen hos oss så de kommer när det har lugnat ner sig och då blir det upp till oss att göra så att gästerna trivs. Det verkar som de trivs för ofta stannar de kvar efter att gastrorallyt är slut.”

- Dan Frank, legendar på Operabaren

”När GastroRally kommer till oss vet vi när de kommer, antal gäster och vad de ska äta. Allt är förberett så det blir lättarbetat för oss. Det är alltid en värd med som vet om det är några avvikelser dvs vilka som vill ha vin eller alkoholfritt och speciella önskemål. Vi tycker att det funkar väldigt bra och GastroRally är alltid välkomna till oss.”

- Jessica Björk, hovmästare Tradition Gamla Stan