Meny

Referenser

“Jag har varit på GastroRally via arbetet och upplevt fler teman och tycker det är riktigt bra events. Inte nog med att man lär sig massa saker, man har trevligt också. När min fina far fyllde  jämt fick jag idén om att jag tillsammans med mina systrar skulle bjuda honom på ett GastroRally, vilket var mycket lyckat och uppskattat. Bra grej till någon som har allt och lite till!”

- Carina Hillerström

“Vi har en del kundevent och för oss på Mediekompaniet är det viktigt, att de också speglar våra höga krav på omtanke och kvalité, som vi har i alla våra kundrelationer. GastroRally har sedan flera år tillbaka arrangerat olika event som har varit väldigt uppskattade av oss, och det viktigaste av allt, våra kunder”.

- Karl Fredholm, försäljningschef på Mediekompaniet i Stockholm

”Ekonomichefen på min mans företag fyllde år. Jag gav som förslag att ledningsgruppen på Etcon-gruppen AB, med respektive skulle vara med på GastroRally. Vi hade en härlig kväll och eftersom vi gick till olika restauranger så bytte vi “bordskamrat” och vi fick chansen att umgås med alla i sällskapet. Så utöver intressant kuriosa och fakta om de olika delarna av Stockholm vi promenerade genom, som vår kunniga guide bistod med, serverades vi mycket god mat på alla restauranger vi besökte. En mycket rolig, trevlig och välsmakande aktivitet jag varmt kan rekommendera.”

- Tina Skoog