Meny

Fest och glitter i mörkret!

Tänk vilken sommar vi haft! Nu är vi tillbaka till vardagen. Kanske det låter lite tråkigt men det behöver det inte vara. Vi vill vara med att just sätta lite guldkant på tillvaron även om vi går mot mörkare tiden. Ett GastroRally står ju för att vi ska få lära oss lite om Stockholms intressanta historia. Vi jobbat hårt för att hitta spännande historier som kanske gör att man lyfter blicken och ser det man tidigare inte sett och reflekterat över.

Eftersom vi har många kunder som kommer tillbaka ser de till att vi ständigt får häva oss på tå för att utveckla vårt koncept. Nytt för i år är vårt GastroRally Asian Style. Här möter vi intressanta smaker från Asien i modern tappning. Som vanligt samlas vi över en fördrink, nu på trevliga Nosh and Chow. En guidad tur och vi är framme vid Asian Post Office. En liten tur till TAKO,Vassa Eggen. Nu är det dags för guidad promenad så att det vi får plats med en fantastisk dessert, Smash the Piggy Bank. Det kan aldrig bli för mycket av det goda! Vårt sista stopp blir på Stockholms nya inneställe, Bonnies, Bank Hotel. En fantastisk tur!

En annan tur är MittiCity som börjar på TAK vid Brunkebergs torg. Nu är vi mitt i Klara kvarteren. I många år har den här delen av staden levt i en törnrosadröm men nu börjar den vakna. MittiCity har blivit mycket populär och det är inte konstigt med så mycket intressant historia och så trevliga krogar med högklassiga kök.

Självklart kommer vi inte att lämna Gamla Stan. Det är nu som det är så mysigt i de gamla gränderna. För de som gillar vin så har vi turen Nya Gamla Stan och då får man träffa väldigt kunniga sommelier och besöka krogar med ambitionen att servera riktigt god mat, långt från turistfällorna som fanns förr i Gamla Stan. Ölälskarna har också sitt rally; Öl, gastropub och lite whisky.

När vi startade GastroRally för åtta år sedan så började vi med turen Big 5, en riktig klassiker. Vi besöker Cadierbaren, Grand Hotell, BAR, T/Bar, Hotell Diplomat och avslutar på Operabaren. Ja, vi vet det är ju bara 4 ställen, vi har kortat turen lite men det blir inte lika roligt att kalla turen Big 4, eller hur?

Ett annat öppet rally är eftermiddagsrallyt där vi går en lite längre guidad tur med en spännande quiz. Vi avslutar med en härlig dessertbuffé och en smarrig drink på Hotell Kung Carl. Fina priser till den lycklige vinnaren.

Nu ser vi fram emot en mysig höst! Hoppas vi ses!

Hjärtligt välkomna!
Inga